Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Strojní lampa BendLED ještě lépe

Svítidlo BendLED je naší "vlajkovou lodí" s krytím IP69 a konstrukcí, která dlouhodobě odolává nejtěžším pracovním podmínkám například v pracovním prostoru těžkých karuselových soustruhů TOSHULIN. Jedním z kritických detailů svítidel s vysokým krytím je přívod napájení, který musí zajistit dokonalou a dlouhodobou těsnost. Kromě toho musí přívod napájení  v prostoru obráběcích strojů odolávat ostrým a žhavým šponám, což vyžaduje použít kabely s kovovým opletem nebo chráničkou. Na základě dlouhodobých zkoušek jsme od letošního roku u strojní lampy BendLED začali používat k ochraně přívodu napájení nerezový vlnovec v kombinaci se speciálními vývodkami. Důvodem této změny je zvýšení spolehlivosti utěsnění a podstatně lepší mechanická odolnost ve srovnání s ocelí opředeným kabelem. A k tomu máme ještě lepší zprávu - cena zůstává stejná. 

Druhou možností jak vyřešit bezpečný přívod ke svítidlu BendLED je možnost objednat si toto svítidlo s vývodem na zadní staně, kde je připravena i drážka pro "O" kroužek. Svítidlo pak můžete namontovat přímo na stěnu pracovního prostoru a přívod bude vyveden mimo pracovní prostor, kde na něj jsou kladeny mnohem menší požadavky. 

A jako novinku chystáme variantu svítidla BendLED uzpůsobenou pro montáž z druhé strany panelu, takže na stěně obráběcího prostoru bude jen utěsněný průzor.

Zpět na seznam
Login